Liikuntapaikkojen ja harrastetilojen varaukset

Lappajärven kunnan vapaa-aikapalvelut jakavat vuosittain liikuntatilojen ja -alueiden sekä harrastetilojen käyttövuoroja elokuussa sekä toukokuussa. Sisäliikunta- ja muiden harrastetilojen vakituiset käyttövuorot jaamme hakemusten perusteella aina lukuvuodeksi kerrallaan (1.9.-31.5.) elokuun kolmannella viikolla. Kenttävuorot kesä- ja syyskaudelle (1.6.-31.11.) jaamme hakemusten perusteella toukokuun alussa. Kuulutus käyttövuorojen hausta julkaistaan paikallislehdessä sekä kunnan nettisivuilla ja ilmoitustaululla. Päätös liikunta- ja harrastetilojen jakamisesta toteutetaan vapaa-aikasihteerin viranhaltijapäätöksen perusteella.

Sisäliikunta- ja sisäharrastetilojen vakituiset käyttövuorot kaudella 2020-2021:

Vapaa-aikapalvelut hallinnoi ja jakaa Jamin yhteydessä olevat Painisali-, judosali- ja kuntosali-, sairaalan kellarin harjoitustila-, nuoriso- sekä bänditilojen käyttövuorot sekä vuodesta 2020 lähtien Jami:n liikuntasalin käyttövuorot. Sivistystoimi ja koulujen johtajat julkaisevat ja jakavat koulujen liikuntatilojen käyttövuorot.

  • Koulujen liikuntasalien vuorot saatavissa koulujen henkilökunnalta

Ulkoliikuntapaikkojen vakituiset käyttövuorot kaudella 2020-2021:

Vapaa-aikapalvelut julkaisevat ja jakavat ulkoliikuntapaikkojen Stadio Nissi, Pesäpallostadion ja muut keskusta-alueen liikuntapaikkojen käyttövuorot.

Liikunta- ja harrastetilojen vuokrat:

Liikuntatilojen käytöstä ei peritä vuokraa, jos tilaa käyttää Lappajärveläinen yhdistys lappajärveläisten lasten ja nuorten liikuntatoimintaan. Muissa tapauksissa perimme kunnanhallituksen määrittelemä vuokran tilojen käytöstä. Tietoja tilavuokrista alla.