Kuntoliikkumiskampanjat - liikkuminen kuuluu kaikille

KUNTOKORTTI -toiminta

Kuntokortti on neljännesvuosittain (tammi-huhti, touko-elo, syys-joulu) vapaa-aikatoimistoon palautettava kortti, jonka avulla kuntalaiset voivat seurata omaa liikkumisaktiivisuuttaan. Kuntokorttiin merkitään puolen tunnin tai tunnin mittaiset liikunta- tai urheilusuoritukset. Kaikki liikkumissuoritukset lasketaan suorituksiksi esim. ulkoilu, kävely - suorituksen ei tarvitse olla niin sanottua aktiiviliikuntaa. Kuntokorttien palauttaneiden kesken arvotaan tavarapalkintoja. Voitte palauttaa kuntokortin joko sähköisesti anssi.kuusela@lappajarvi.fi tai palauttaa kuntokortin vapaa-aikatoimistoon kuntokortti laatikkoon. Julkaisemme kampanjaan osallistuvien arvontavoittajien nimet Järviseudun Sanomissa arvontapalstalla. Kuntokortin voi noutaa kunnanvirastolta tai tulostaa sen alta sähköisessä muodossa. Kuntokortti -toiminta on toiminnassa 12kk vuoden ympäri.

postilaatikkopyöräily -toiminta

Rajaanaapurikuntiemme rajoilla (Evijärvi, Kauhava, Kortesjärvi, Alajärvi, Vimpeli) löytyy polkupyöräpostilaatikkoja. Kuntalaiset voivat merkata rajoille suunnatut polkupyöräsuorituksensa postilaatikoista löytyviin kuntakohtaisiin polkupyörävihkoihin. Vapaa-aikapalvelut arpovat ja palkitsevat kerran kuukaudessa aktiiviset pyöräilijät, jotka ovat jättäneet suoritusmerkinnän polkupyörävihkoon. Julkaisemme kampanjaan osallistuvien arvontavoittajien nimet Järviseudun Sanomissa arvontapalstalla. Aktiivista polkupyöräilykesää kaikille toivottaa Lappajärven kunnan vapaa-aikapalvelut. Postilaatikkopyöräily -toiminta kestää 4kk käynnistyy toukokuussa ja päättyy elokuun loppuun.

Mestaripyöräily -toiminta

Mestaripyöräilijä arvonimen ansaitaakseen täytyy kuntalaisen pyöräillä vähintään 1000 kilometriä vuoden aikana. Vapaa-aikapalvelut palkitsevat mestaripyöräilijät vuoden päätteeksi perinteisessä kunnonjuhlassa. Ilmoita osallistumisesi täyttämällä alla oleva kaavake ja palauta se Vapaa-aikatoimistoon tai sähköpostiteitse anssi.kuusela@lappajarvi.fi pyöräilykauden päätyttyä viimeistään lokakuun loppuun mennessä.

Mestarihiihtely -toiminta

Mestarihiihtelijä arvonimen ansaitaakseen täytyy kuntalaisen hiihtää vähintään 500 kilometriä hiihtokauden marras-huhtikuu aikana. Vapaa-aikapalvelut palkitsevat mestarihiihtelijät vuoden päätteeksi perinteisessä kunnonjuhlassa. Ilmoita osallistumisesi täyttämällä alla oleva kaavake ja palauta se Vapaa-aikatoimistoon tai sähköpostiteitse anssi.kuusela@lappajarvi.fi pyöräilykauden päätyttyä viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Kuntoneliö -toiminta

Kuntoneliön voi suorittaa ulkoilmassa perinteisesti tai sisällä laitteilla: Hiihto 100 km, Juoksu 100 km, Pyöräily 100 km, Soutu 50 km. Lisäksi kuntoneliön voi suorittaa perinteisesti osallistumalla neljään Lappajärven Veikkojen kuntourheilutapahtumaan Kraatterihiihto, Tulivuorijuoksu, Lappajärven ympäripyöräily ja Lappajärvi-soutu. Kaikki neljä tapahtumaa suorittaneet tai vapaa-ajalla tietyn määrän eri lajeja suorittaneet kuntourheilijat/-liikkujat palkitaan kunnonjuhlassa vuoden loppupuolella. Voitte ilmoittaa kuntoneliösuoritukset Vapaa-aikatoimistoon kauden päätyttyä viimeistään lokakuun loppuun mennessä.