Lappajärven lukio Facebookissa

Ajankohtaista

Korotustentit abeille ja yo-juhlat

18.3.2015

KOROTUSTENTIT:

KIRJOITUSTEN JÄLKEEN VOI ILMOITTAUTUA KOROTUSTENTTIIN SEN MUKAAN MITEN KIRJOITUKSET MENIVÄT. HUOM! OPPIAINEEN TENTTIIN VOI OSALLISTUA VAIN YHDEN KERRAN OLI SE SITTEN HÖLKKÄÄ TAI KILPAA ENNEN TAI JÄLKEEN KIRJOITUSTEN!!!

KIRJOITUSTEN JÄLKEISIIN TENTTEIHIN PITÄÄ ILMOITTAUTUA 27.3. MENNESSÄ LUKIOLLE (KANSLIAAN).

MUUTA:

  • LUKION KURSSIEN PITÄÄ OLLA SUORITETTUJA JA ARVOSTELTUJA HUHTIKUUN LOPPUUN MENNESSÄ, PAKOLLISTEN ENNEN OPPIAINEEN KIRJOITUKSIA.
  • 5.5. MENNESSÄ REHTORILLE KIRJALLINEN ILMOITUS, JOS EI HALUA KÄYTTÄÄ HYVÄKSEEN KOMPENSAATIOTA TAI JOS EI HALUA JULKAISTA YLIOPPILAAKSI PÄÄSYÄÄN.

YO-TULOKSET TULEVAT VASTA TOUKOKUUN LOPPUPUOLELLA. LUKION SIVUILLE LAITETAAN HETI TIETO TULOKSIEN SAAMISESTA, KUN SE YTL:LTÄ TULEE.

YO-JUHLAT OVAT LA 30.5.2014 KLO 11 ALKAEN. UUDET YLIOPPILAAT TULEVAT PAIKALLE JO 10.30. PERJANTAINA 29.5. MEILLÄ ON VARMAANKIN TOTUTTUUN TAPAAN OSUUSPANKILLA COCTAILTILAISUUS (LAHJASHEKKIEN JAKO) KLO 17 (KUTSU TULEE ERIKSEEN) JA SEN PÄÄLLE YO-JUHLAHARJOITUKSET KOULULLA KLO 18. HARJOITUKSIIN MENEE NOIN TUNTI.

TÄNÄ VUONNA YO-JUHLISSA ON JUHLAVUOSI, KOSKA ENSIMMÄISET YLIOPPILAAT LAKITETTIIN 50 VUOTTA SITTEN. JUHLAN OHJELMA TULEE OLEMAAN TAVALLISTA JUHLAVAMPI – JA PIDEMPI (NOIN 1,5 T). PAIKALLE KUTSUTAAN MM. ENTISET REHTORIT JA 50 VUOTTA SITTEN KIRJOITTANEET ELI RIEMUYLIOPPILAAT.

 TSEMPPIÄ VIIMEISIIN KIRJOITUKSIIN!!!


Selaa:

 
Sivut tehty Kuiperin vyöhykkeellä