Rock the Camp - Lappajärven rockleiri

Suomen kovin heavy- ja hard rock-musiikkiin keskittyvä leiri, joka järjestetään kesäisin Lappajärven koulukeskuksella.

Leirin vakiopettajina toimivat Timo Kotipelto (laulu), Matias Kupiainen ja Kristian Wahlström (kitara) Jonas Kuhlberg (basso) ja Kai Hahto (rummut).

Leiripäivät: 12. - 16.6.2017 [HUOM: ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ALKAA HELMIKUUSSA 2017!]

Osallistumismaksu: 280€/vko (sis. opetuksen + lounaan ja välipalan) tai 350€ (sis. myös majoituksen).

Leirillä on sekä ryhmä- että henkilökohtaista opetusta, joka ajoittuu pääsääntöisesti klo 9.30-17 väliselle ajalle. Iltaisin ohjelmassa voi olla esim. luentoja, yhteisharjoituksia tai muuta yhteisohjelmaa.

Leirimaksu sisältää opetuksen ja ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala). Koululla majoitutaan luokkahuoneisiin (omat patjat ja makuupussit mukaan). Koulukeskuksella on yövalvoja.

Leirille tulee ottaa mukaan henkilökohtaiset soittimet, ja kitara- ja basso-oppilaiden osalta myös pienet vahvistinlaitteet. Mukaan myös muistiinpanovälineet!

Leirin alaikäraja on 14 vuotta.

Lähetä ennakkoilmoittautumisen mukana leiriläisen nimi ja syntymäaika, osoite ja sähköpostiosoite, puhelinnumero, instrumentti ja kuinka kauan olet soittanut. Jos et ole aiemmin ollut Lappajärven Rockleirillä, lähetäthän ennakkoilmoittautumisen mukana myös linkin nettiin lataamaasi YouTube-videoon, jotta saamme nähdä taitotasosi.]

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset: Hanketyöntekijä Tiina Hietala, tiina.hietala@lappajarvi.fi