Kuntoliikkumiskampanjat - liikkuminen kuuluu kaikille

Frisbeegolf -toiminta

Frisbeegolf -toiminta on kesäajalla toukokuu-syyskuu (5kk) ajalle sijoittuva pelaamiskampanja. Arvomme joka kuukausi kaksi 30 € arvoista lahjakorttia tuloskortin jättäneiden pelaajien kesken. Tuloskortin voitte jättää lukolliseen postilaatikkoon - muistathan jättää tuloskorttiisi nimesi sekä puhelinnumerosi. Voit jättää niin monta tuloskorttia, kun käyt pelaamassa. Emme rajoita tuloskortin jättämisen määrää vaan aktiivisuudesta palkitaan ja saat enemmän arpalipukkeita joka kuukausi suoritettavaan arvontaan. Julkaisemme kampanjaan osallistuvien arvontavoittajien nimet Järviseudun Sanomissa arvontapalstalla.

Tuloskortin voit tulostaa täältä

KUNTOKORTTI -toiminta

Kuntokortti on neljännesvuosittain (tammi-huhti, touko-elo, syys-joulu) vapaa-aikatoimistoon palautettava kortti, jonka avulla kuntalaiset voivat seurata omaa liikkumisaktiivisuuttaan. Kuntokorttiin merkitään puolen tunnin tai tunnin mittaiset liikunta- tai urheilusuoritukset. Kaikki liikkumissuoritukset lasketaan suorituksiksi esim. ulkoilu, kävely - suorituksen ei tarvitse olla niin sanottua aktiiviliikuntaa. Kuntokorttien palauttaneiden kesken arvotaan tavarapalkintoja. Voitte palauttaa kuntokortin joko sähköisesti anssi.kuusela@lappajarvi.fi tai palauttaa kuntokortin vapaa-aikatoimistoon kuntokortti laatikkoon. Julkaisemme kampanjaan osallistuvien arvontavoittajien nimet Järviseudun Sanomissa arvontapalstalla. Kuntokortin voi noutaa kunnanvirastolta tai tulostaa sen alta sähköisessä muodossa. Kuntokortti -toiminta on toiminnassa 12kk vuoden ympäri.

postilaatikkopyöräily -toiminta

Rajaanaapurikuntiemme rajoilla (Evijärvi, Kauhava, Kortesjärvi, Alajärvi, Vimpeli) löytyy polkupyöräpostilaatikkoja. Kuntalaiset voivat merkata rajoille suunnatut polkupyöräsuorituksensa postilaatikoista löytyviin kuntakohtaisiin polkupyörävihkoihin. Vapaa-aikapalvelut arpovat ja palkitsevat kerran kuukaudessa aktiiviset pyöräilijät, jotka ovat jättäneet suoritusmerkinnän polkupyörävihkoon. Julkaisemme kampanjaan osallistuvien arvontavoittajien nimet Järviseudun Sanomissa arvontapalstalla. Aktiivista polkupyöräilykesää kaikille toivottaa Lappajärven kunnan vapaa-aikapalvelut. Postilaatikkopyöräily -toiminta kestää 4kk käynnistyy toukokuussa ja päättyy elokuun loppuun.

Mestaripyöräily -toiminta

Mestaripyöräilijä arvonimen ansaitaakseen täytyy kuntalaisen pyöräillä vähintään 1000 kilometriä vuoden aikana. Vapaa-aikapalvelut palkitsevat mestaripyöräilijät vuoden päätteeksi perinteisessä kunnonjuhlassa. Ilmoita osallistumisesi täyttämällä alla oleva kaavake ja palauta se Vapaa-aikatoimistoon tai sähköpostiteitse anssi.kuusela@lappajarvi.fi pyöräilykauden päätyttyä viimeistään lokakuun loppuun mennessä.

Mestarihiihtely -toiminta

Mestarihiihtelijä arvonimen ansaitaakseen täytyy kuntalaisen hiihtää vähintään 500 kilometriä hiihtokauden marras-huhtikuu aikana. Vapaa-aikapalvelut palkitsevat mestarihiihtelijät vuoden päätteeksi perinteisessä kunnonjuhlassa. Ilmoita osallistumisesi täyttämällä alla oleva kaavake ja palauta se Vapaa-aikatoimistoon tai sähköpostiteitse anssi.kuusela@lappajarvi.fi pyöräilykauden päätyttyä viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Kuntoneliö -toiminta

Kuntoneliöön koostuu urheiluseura Lappajärven Veikkojen eri jaostojen soutu- ja hiihtojaosto, kuntojaosto sekä yleisurheilujaosto järjestämästä kuntourheilu/-liikunta tapahtumasta. Nämä tapahtumat ovat Kraatterihiihto, Tulivuorijuoksu, Lappajärven ympäripyöräily ja Lappajärvi-soutu. Kaikki neljä tapahtumaa suorittaneet kuntourheilijat/-liikkujat palkitaan kunnonjuhlassa vuoden loppupuolella.

KUNTONELIÖVUOSI 2019 - Kraatterihiihto 2.3., Tulivuorijuoksu 18.5., Lappajärvipyöräily 8.6., Lappajärvi soutu?