Etsivä Nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö auttaa 15 – 29 vuotiaita nuoria, jotka ovat jo tai ovat vaarassa jäädä koulutuksen, työelämän tai muun aktiivisen elämän ulkopuolelle. Nuoria pyritään auttamaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ohjaamalla heitä heidän elämäntilannettaan vastaavien palveluiden piiriin. Etsivän nuorisotyön luonne on luottamuksellista ja vapaaehtoista. Palveluohjausta toteutetaan aina yhteistyössä nuoren kanssa.

Iina Keisala - Etsivä nuorisotyöntekijä, Evijärvi ja Lappajärvi
040 - 195 3605
iina.keisala@kauhava.fi
FB: Iina ja Henna Etsivät
IG: etsiva_iinajahenna


Toimistot:
Parittomilla viikoilla virastotalolla
Kärnäntie 11, 62600 Lappajärvi
Postiosoite: Maneesintie 5, 62600 Lappajärvi

Parillisilla viikoilla kunnantalolla
Viskarinaukio 3, 62501 Evijärvi

Etsivä voi auttaa sinua mm. seuraavissa asioissa: kun opintosi ovat keskeytyneet, olet keskeyttänyt armeijan tai siviilipalveluksen, tarvitset apua koulu- tai työpaikan haussa, tarvitset tukea virastoasiointiin tai lomakkeiden täyttämiseen, haluat tutkia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia tai etsiä ratkaisuja sinua mietityttäviin asioihin yhdessä luotettavan aikuisen kanssa, tunnet itsesi ulkopuoliseksi, kaipaat uutta suuntaa elämällesi, kaipaat juttukaveria tai olet huolissasi ystävästäsi etkä tiedä kehen ottaa yhteyttä.

Etsivään voi kuka tahansa ottaa yhteyttä, nuori itse, vanhemmat, kaveri, sosiaalityöntekijä, opettaja, kuka vain. Kuka tahansa voi ottaa yhteyttä kun huoli nuoresta herää. Koulu, oppilaitos ja puolustusvoimat ovat ilmoitusvelvollisia alle 25-vuotiaista toimipisteissään keskeyttäneistä nuorista.